Majoral

Web: www.majoral.com
Página de facebook

Dintre d’un espai pur i d’estil minimalista, les joies es presenten com a petites obres d’art.
La seva obra personal ha rebut reconeixements com el MAD NY o el Premi Nacional d’Artesania. Les peces representen formes orgàniques i textures amb origen en el mar i la cultura mediterrània, de gran expressivitat.

Descripción de la empresa
Enric Majoral va rebre el Premi Nacional d’Artesania atorgat pel Ministerio de Indústria l’any 2007.

Joies d’autor, entre l’artesania i la innovació
Amb més de trenta anys d’experiència la marca Majoral ha evolucionat a partir de la creativitat d’Enric Majoral que ha sabut plasmar el seu univers personal, inspirat en l’illa de Formentera, el mar Mediterrani, la cultura popular i l’artesania, en joies sense límits en la utilització de materials o tècniques.

Algunes de les seues obres: